Hart voor Emmeloord | Beleef de drie scenario’s voor Emmeloord Centrum
11410
post-template-default,single,single-post,postid-11410,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Beleef de drie scenario’s voor Emmeloord Centrum

Kom woensdag 16 december van 19.30 – 21.30 uur ook naar de Beurszaal in ‘t Voorhuys

Beleef de drie scenario’s voor Emmeloord Centrum

Inwoners, ondernemers en partijen hebben in de afgelopen maanden hun ideeën, wensen en verwachtingen voor het centrum van Emmeloord gegeven. Dit is gebeurd tijdens de eerste openbare bijeenkomst in de Lange Nering (10 oktober), tijdens drie bezoeken van de Projectgroep aan middelbare scholen (26, 27 en 29 oktober), via presentaties op de tweede openbare bijeenkomst in ’t Voorhuys (16 november) en via reacties op de website www.hart-voor-emmeloord.nl.

De Projectgroep heeft alle ideeën, wensen en verwachtingen nu verwerkt tot drie samenhangende scenario’s voor Emmeloord Centrum.

Deze scenario’s bieden drie verschillende keuzerichtingen voor het centrumgebied.

Op 16 december legt de Projectgroep u graag uit hoe alle ideeën, wensen en verwachtingen tot scenario’s zijn samengebracht. En uiteraard verneemt de Projectgroep graag uw reacties hierop! Iedereen is van harte welkom tijdens deze derde openbare bijeenkomst.