Hart voor Emmeloord | Drie belangstellenden voor horecapaviljoen op De Deel
13337
post-template-default,single,single-post,postid-13337,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Drie belangstellenden voor horecapaviljoen op De Deel

Drie ondernemers hebben zich bij gemeente Noordoostpolder gemeld om mee te doen aan de ontwikkeling van een nieuwe horecagelegenheid op De Deel in Emmeloord.

Gesprekken

De gemeente beoordeelt of de ondernemers voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan de aanbestedingsvorm. Als dat het geval is, gaat de gemeente de komende weken met deze ondernemers in gesprek. Tijdens deze zogeheten dialooggesprekken worden ideeën uitgewisseld en gekeken of er voldoende basis is om met elkaar verder te gaan. Hierna formuleert de gemeente de definitieve opdracht. Uiteindelijk wordt met één van de ondernemers het verdere ontwikkelingstraject voortgezet en gaat deze ondernemer het pand bouwen en uitbaten.

“Alle mogelijkheden staan op dit moment weer open. Het is positief dat we weer stappen gaan zetten”, aldus wethouder Wiemer Haagsma.

De randvoorwaarden waarbinnen het horecapaviljoen mag worden ontwikkeld zijn verruimd. Zo mag in het paviljoen behalve horeca ook een winkel komen. Ook mag de geïnteresseerde ondernemer al in een eerder stadium dan voorheen meedenken over de plannen.