Hart voor Emmeloord | Hart-voor-Emmeloord ligt goed op koers
11925
post-template-default,single,single-post,postid-11925,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Hart-voor-Emmeloord ligt goed op koers

Hart-voor-Emmeloord ligt goed op koers

Het gaat goed met Hart-voor-Emmeloord. De realisatie van het nieuwe stadshart is weer een stap dichterbij gekomen: een ruime meerderheid van de gemeenteraad heeft gisteravond ingestemd met de plannen voor Emmeloord centrum. Dankzij deze goedkeuring kunnen de plannen voor het centrumgebied de komende maanden verder worden uitgewerkt.

Blij met de uitkomst
Wethouder Henk Suelmann is blij met deze positieve uitkomst: “Naar verwachting ligt er eind dit jaar een gedetailleerd projectplan voor het centrumgebied. Ik denk dat de eerste veranderingen op en rond De Deel al volgend voorjaar zichtbaar worden”.

Scenario 3 ‘Compact Centrum’
Het scenario 3 ‘Compact Centrum’ is door de samenleving en de gemeenteraad verkozen tot beste scenario voor Stadshart Emmeloord. Dit scenario kan nu worden uitgewerkt in concrete maatregelen, projecten, investeringsafspraken en randvoorwaarden. Dat gebeurt met een Programma Hart voor Emmeloord.