Hart voor Emmeloord | Hart-voor-Emmeloord organiseert een Winterplein
12281
post-template-default,single,single-post,postid-12281,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Hart-voor-Emmeloord organiseert een Winterplein

Heb je ook zo’n zin om de ijzers onder te binden en over het ijs te zoeven? Dat kan. Van 17 december tot en met 15 januari, ligt er een echte ijsbaan op de Kleine Deel. Dat is vertier voor jong en oud, dus kom snel en bind je schaatsen onder! Hart-voor-Emmeloord realiseert dit winterseizoen deze ijsbaan van liefst 375 m2 en in de overdekte horeca kunt u genieten van een drankje en een hapje. Toegangskaarten zijn aan de baan verkrijgbaar. Er zijn schaatsen beschikbaar. Horeca met terras is vrij toegankelijk.

Invulling horecaplein/de Kleine Deel
In het scenario Compact Centrum zijn duidelijke uitspraken gedaan over De Deel. De samenleving heeft zich voor dit scenario uitgesproken. Daarna heeft ook de gemeenteraad dit scenario vastgesteld.

Het plein op De Deel blijft grotendeels beschikbaar voor parkeren en evenementen. Wel komt er een verblijfsgebied met horeca en ontmoeting.

Vooruitlopend op de definitieve inrichting, wil de gemeenteraad snel zichtbaar maken dat er een aantrekkelijker centrum komt. Daarom beginnen we met de aanleg van een zogeheten seizoenenplein in het gebied bij Hotel Restaurant Grand café ’t Voorhuys en de Rabobank. Op dit seizoenenplein komt tijdelijke horeca en een aantal activiteiten die per seizoen veranderen. Zo komt er dit winterseizoen een ijsbaantje. Ondernemers kunnen hieraan meedoen, zo maken we er samen een succes van!

Wethouder Suelmann: “Nu het scenario ‘compact centrum’ is vastgesteld, willen we als gemeente naar bedrijfsleven en bevolking actief laten zien dat we zaken oppakken. Door ingrepen die op korte termijn kunnen ook daadwerkelijk uit te voeren. Dat doen we dus ook”, benadrukt hij. “Doel is ook om ondernemers mee te laten doen, goed samen te werken en om hen zo het compacte centrum te laten ervaren”.

 

Wie de (hand)schoen past…
Ziet u een kans om bij te dragen aan de gezelligheid? De gemeente biedt bij de ijsbaan ruimte aan ondernemers om tegen een aantrekkelijke vergoeding een standplaats te huren. De horeca is al geregeld. Wij zoeken enthousiaste en creatieve ondernemers die passend bij het winterseizoen hier mogelijkheden zien!

Daarnaast willen we graag activiteiten organiseren voor jong en oud. Ook uw ideeën zijn welkom. Want een gezellig, gevarieerd en eigen centrum maken we samen!

Sponsoring
De boarding rond de ijsbaan (binnen- en buitenzijde) biedt een uitgelezen mogelijkheid om uw onderneming te promoten. Tegen een aantrekkeljike financiële bijdrage in deze winterpret, zien honderden bezoekers uw reclameuiting.

Kortom, wilt u meedoen? heeft u ideeën en/of wilt u sponsoren? Meld u dan aan!

Contactgegevens
f.hilberink@noordoostpolder.nl of 06 13 32 41 62