Hart voor Emmeloord | IJsbaan op de Deel een groot succes!
12558
post-template-default,single,single-post,postid-12558,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

IJsbaan op de Deel een groot succes!

Liefst 4000 mensen binden de ijzers onder

De ijsbaan op de Deel van 17 december tot en met 15 januari is een groot succes. Enkele duizenden liefhebbers, waaronder heel veel kinderen, hebben de ijzers ondergebonden. Ook de horeca heeft het goed gedaan. Naast de ijsbaan stond een gezellige tent waar bezoekers konden genieten van een drankje en een hapje. Veel ondernemers ondersteunden dit initiatief en besloten tot sponsoring van de ijsbaan.

In het scenario Compact Centrum zijn duidelijke uitspraken gedaan over De Deel. De samenleving heeft zich voor dit scenario uitgesproken. Daarna heeft ook de gemeenteraad dit scenario vastgesteld. Het plein op De Deel blijft grotendeels beschikbaar voor parkeren en evenementen. Wel komt er een verblijfsgebied met horeca en ontmoeting. Vooruitlopend op de definitieve inrichting, wil de gemeenteraad snel zichtbaar maken dat er een aantrekkelijker centrum komt. Daarom beginnen we met de aanleg van een zogeheten seizoenenplein in het gebied bij Hotel Restaurant Grand café ’t Voorhuys en de Rabobank. Op dit seizoenenplein komt tijdelijke horeca en een aantal activiteiten die per seizoen veranderen. Het ijsbaantje is daarvan als eerste gerealiseerd. En met veel succes! Klik hier voor de foto’s.