Hart voor Emmeloord | Inloopavond over de herinrichting van De Deel
13250
post-template-default,single,single-post,postid-13250,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Inloopavond over de herinrichting van De Deel

De Deel wordt opnieuw ingericht. Naar verwachting starten de werkzaamheden in februari. De gemeente nodigt belangstellenden en betrokkenen uit om kennis te nemen van de plannen tijdens een inloopcafé in ’t Voorhuys op 29 januari.

Nieuwe functie en uitstraling
De Deel moet meer het centrale plein worden waar diverse functies worden gecombineerd. De Kleine Deel wordt een plein met voornamelijk een verblijfsfunctie. De Grote Deel biedt ruimte voor parkeren van auto’s en fietsen en de grotere evenementen. Hiervoor wordt het plein flink onderhanden genomen. Tijdens de inloopavond worden de plannen door de gemeente en aannemersbedrijf Faber toegelicht. Met behulp van beeldmateriaal is te zien hoe het toekomstige plein eruit gaat zien.

Iedereen is welkom
Bent u geïnteresseerd in de plannen, dan bent u van harte welkom op 29 januari 2019 in ’t Voorhuys. De avond begint om 19.00 uur.