Hart voor Emmeloord | Noordoostpolder gaat Leeuwenkruising herinrichten
13137
post-template-default,single,single-post,postid-13137,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Noordoostpolder gaat Leeuwenkruising herinrichten

Gemeente Noordoostpolder gaat de Leeuwenkruising (bij de Rabobank) opnieuw inrichten. Dit is nodig voor een veilige en vlotte doorstroming van het verkeer. Ook voor de herinrichting van de Deel is deze aanpassing noodzakelijk. Vanaf maandag 27 augustus is de Nagelerstraat tussen de Korte Dreef en de Smeden afgesloten. Ook de Meeuwenkant en Kampwal worden afgesloten voor doorgaand (fiets) verkeer. Vanaf maandag 10 september wordt de Korte Dreef en de Lange Dreef afgesloten voor alle verkeer. De werkzaamheden duren tot 1 oktober.

Doorgaand verkeer Urk – Marknesse via Randweg
Gemeente Noordoostpolder start de werkzaamheden bij de kruising Nagelerstraat met de Meeuwenkant. Dat deel van de Nagelerstraat wordt afgesloten. De kruising bij de Rabobank wordt in de 2e fase afgesloten voor alle verkeer. Het doorgaand verkeer wordt dan omgeleid via de Randweg-Amsterdamweg.

Nieuwe fietsstrook
Er komen nieuwe verkeerslichten die zorgen voor een betere doorstroming. Ook komt er een nieuwe fietsstrook bij de Rabobank. Er komt geen rotonde, daarvoor is geen ruimte.

Reconstructie Leeuwenkruising