Hart voor Emmeloord | Open vragen tijdens eerste openbare bijeenkomst
10936
post-template-default,single,single-post,postid-10936,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Open vragen tijdens eerste openbare bijeenkomst

Loop gerust even binnen tussen 13.00 tot 18.00 uur op Lange Nering 39-41

Open vragen tijdens eerste openbare bijeenkomst

De eerste openbare bijeenkomst Open Plan Proces Hart-voor-Emmeloord komt er aan. Op zaterdag 10 oktober tussen 13.00-18.00 uur is het zover. Het winkelpand aan de Lange Nering 39-41 (voormalig pand Meeuwsen) vormt hiervoor het decor. Door open te blijven tot 18.00 uur kunnen ook de ondernemers, na sluiting van hun winkels nog langs komen. Tijdens deze eerste bijeenkomst, waar je zo kunt binnenlopen en meedoen, krijgen de bezoekers vooral open vragen voorgelegd. Ook is er alle gelegenheid om eigen ideeën en plannen in te brengen.  Met behulp van onder meer een grote plattegrond en sneltekenaars krijgt de bijeenkomst een actief karakter.

Een open plan proces begint met open vragen. De eerste vier vragen gaan vooral over het hier en nu: Wat vindt u belangrijk?, Wat mist u?, Wat is een mooie, fijne aantrekkelijke plek? en Wat is een lelijke, onaantrekkelijke plek?. De vijfde vraag is bedoeld om vooruit te denken en zelfs wat te dromen: Stelt u zich eens voor. U wandelt over tien jaar door het centrum. Wat wilt u dan graag zien?. Ook kinderen kunnen hun ervaringen en wensen delen.

Bezoeken middelbare scholen
Projectgroepleden van Hart-voor-Emmeloord gaan deze eerste bijeenkomst in gesprek met inwoners, ondernemers en andere belangstellenden. Bovendien geven ze tekst en uitleg bij de verschillende werkvormen. Verder wil de Projectgroep graag langs gaan bij enkele middelbare scholen om de ervaringen en wensen van 12-plussers op te halen. Leden van de Klankbordgroep zijn eveneens aanwezig.