Hart voor Emmeloord | Opening Winterplein in het hart van Emmeloord
12405
post-template-default,single,single-post,postid-12405,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Opening Winterplein in het hart van Emmeloord

Zondag 18 december, 12.00 uur

Opening Winterplein in het hart van Emmeloord

Zondag 18 december om 12.00 uur opent wethouder Henk Suelmann de ijsbaan op het Winterplein op de kleine Deel. De opening wordt een feestelijke gebeurtenis met muziek. De ijsbaan is onderdeel van het seizoenenplein dat in het hart van Emmeloord wordt gerealiseerd: het Winterplein.
Vooruitlopend op de definitieve inrichting van het centrum, willen we zichtbaar maken dat er aan een aantrekkelijker centrum gewerkt wordt. Op het seizoenenplein komt tijdelijke horeca en er worden seizoensactiviteiten georganiseerd.

Winterplein
Hart-voor-Emmeloord realiseert dit winterseizoen een ijsbaan van 375 m2 op De Deel.
Daarnaast kunnen bezoekers in de overdekte horecagelegenheid bij de ijsbaan genieten van een hapje en een drankje. De horecagelegenheid is vrij toegankelijk.
Het is de bedoeling dat nog meer ondernemers zich aansluiten. Zo moet het Winterplein voor gezelligheid en reuring gaan zorgen in het centrum van Emmeloord. Iedereen is dus van harte welkom!

Voor schaatsliefhebbers zijn toegangskaarten aan de ijsbaan verkrijgbaar. De entree is vier euro voor een los kaartje, inclusief schaatsen.

Over parkeren
Parkeren op De Deel tijdens de opbouw en gebruik van de tijdelijke ijsbaan is mogelijk op het zuidelijkste stuk van de kleine Deel, voor de Rabobank. Dit gebied is bereikbaar vanaf de grote Deel. De grote Deel is volledig beschikbaar voor parkeren.
De route voor autoverkeer vanaf de Lange Dreef/Korte Dreef naar De Deel is beschikbaar, evenals de route langs Grandcafé ’t Voorhuys. Alle banken, winkels en restaurants zijn gewoon bereikbaar.