Hart voor Emmeloord | Organisatie
12112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-12112,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Organisatie

Een nieuwe fase vraagt om een nieuwe organisatiestructuur. Een structuur die zorgt voor snelle en zorgvuldige resultaten en die in de geest opereert van het Open Planproces Hart voor Emmeloord.

Stuurgroep

De stuurgroep waakt over de kwaliteit en de voortgang van het proces. En bereidt de besluitvorming over het programma Hart voor Emmeloord voor.

reageren »

Ambtelijke projectgroep

Tijdens het open plan proces Hart voor Emmeloord heeft u een duidelijke keuze gemaakt voor scenario 3, een compact centrum voor Emmeloord. Het is nu aan de gemeente om de eerste concrete stappen naar dat compacte centrum te zetten. Een ambtelijke projectgroep bereidt bijeenkomsten voor met eigenaren, ondernemers en ontwikkelaars in het centrum van Emmeloord, coördineert de communicatie en is verantwoordelijk voor het opstellen van het Programma Hart voor Emmeloord.

Adviesgroep

De adviesgroep bestaat uit voormalig leden van de project- en klankbordgroep van Hart voor Emmeloord. De adviesgroep waakt over de geest van het open plan proces en controleert of de keuzes en acties van de ambtelijke projectgroep in lijn zijn met de keuze voor scenario 3 Compact centrum.

resultaten »