Hart voor Emmeloord | proef de ideeën voor emmeloord centrum
Proef de ideeën voor Emmeloord Centrum tijdens de tweede openbare bijeenkomst
projectgroep, emmeloord, noordoostpolder, ideeën, bijeenkomst, hart-voor-emmeloord
11184
post-template-default,single,single-post,postid-11184,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Proef de ideeën voor Emmeloord Centrum

Maandag 16 november, 19.30 uur, Beurszaal in theater ’t Voorhuys

Proef de ideeën voor Emmeloord Centrum

Hart-voor-Emmeloord gaat goed. Ruim 300 mensen hebben op 10 oktober jl. hun ideeën en wensen voor het centrum bekendgemaakt tijdens de eerste openbare bijeenkomst. Ook via de website Hart-voor-Emmeloord worden ideeën ingestuurd. Een aantal inwoners, ondernemers en vastgoedeigenaren heeft specifieke ideeën over het centrumgebied. Hun voorstellen krijgen een podium tijdens de tweede openbare bijeenkomst op maandagavond 16 november.

Wij hopen dat u deze presentaties komt meemaken en ons laat weten wat u ervan vindt. Daarover gaan we graag weer met u in gesprek.

 

Waarom deze bijeenkomst?
Op 10 oktober hebben we veel bezoekers mogen ontvangen in onze ‘winkel’ in de Lange Nering. Daarna zijn er middelbare scholen bezocht om van jongeren te horen hoe zij het centrum ervaren en wat zij anders willen. Omdat op 10 oktober ook concretere ideeën, soms bijna plannen, voorgesteld zijn, wil de Projectgroep Hart-voor-Emmeloord deze graag met iedereen delen.

Hoe verder?
Na de 1e openbare bijeenkomst van 10 oktober, de bezoeken aan middelbare scholen en de 2e openbare bijeenkomst op 16 november, gaat de Projectgroep Hart-voor-Emmeloord met alles wat gehoord en voorgesteld is, drie verschillende scenario’s voor de toekomst van het centrum maken. In december 2015 worden deze scenario’s weer met iedereen besproken.

Uw inbreng telt. Daarom graag tot ziens op 16 november!

Projectgroep Hart-voor-Emmeloord