Hart voor Emmeloord | Project- en Klankbordgroep Hart-voor-Emmeloord compleet
10735
post-template-default,single,single-post,postid-10735,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Project- en Klankbordgroep Hart-voor-Emmeloord compleet

De Project- en Klankbordgroep voor Hart-voor-Emmeloord zijn compleet. Vertegenwoordigers van Bedrijven Actief Noordoostpolder, de winkeliersvereniging, Jongeren19nu en het 10 dorpen overleg hebben drie aanvullende leden voor de Projectgroep gekozen. De vijf raadsleden, die via een loting voor de Klankbordgroep waren gekozen, hebben vijf aanvullende leden gekozen.

De acht aanvullende leden zijn gekozen uit alle aanmeldingen. Als selectiecriteria zijn de punten gebruikt, zoals omschreven op de website: aanvullende kennis en netwerken, sociale vaardigheden en teamspirit. Ook is bij de keuze geprobeerd om verschillende leeftijdscategorieën te vertegenwoordigen. Verder is gezocht naar evenwicht tussen mannen en vrouwen in beide groepen. De aanvullende leden zijn al geïnformeerd en doen graag mee. Degenen die niet geselecteerd zijn, zijn eveneens geïnformeerd en gevraagd om hun bijdrage te leveren tijdens de openbare bijeenkomsten.

Projectgroep
De Projectgroep bestaat uit: Frank Faber (Winkeliersvereniging), Bert Philipsen (10 dorpen overleg), Bart de Roo (Jongeren19nu) en Dirk Klaver (Bedrijven Actief Noordoostpolder). Drie aanvullende leden: Ilja Biersteker, Clemens Bosch en Leonie Werink en de onafhankelijke voorzitter Guido Wallagh en vijf ambtenaren van de gemeente: Rob Groote Bromhaar, Froukje Kampen, Rick Los, Zemira Rexha Maroslic en Jeroen van Wijk.

Klankbordgroep
De Klankbordgroep bestaat uit vijf raadsleden: Jeroen van der Boom (CDA), Ellen van Elk (PU), Willem Keur (VVD), Margriet van de Velde (D66) en Sacha Werkman (ONS). En vijf aanvullende leden uit de samenleving: Sybo Dijkstra, Annemarie Hadders, Janneke Jippes, Geert Jan Koopman en Richard Stolwijk en de onafhankelijke voorzitter Guido Wallagh.

Openbare bijeenkomsten
Deelname aan de Project- of Klankbordgroep is niet de enige manier om mee praten over een aantrekkelijk en gezellig centrum van Emmeloord. De komende maanden zijn er verschillende openbare bijeenkomsten waar iedereen zijn/haar visie en voorstellen kan geven over het gebied dat loopt van Onder de Toren tot het Smedingplein. Dankzij een breed samengestelde Project- en Klankbordgroep en een actieve deelname van eigenaren, ondernemers, bewoners en andere belangstellenden wordt een visie op het centrum van Emmeloord gemaakt, die haalbaar en vernieuwend is en aansluit bij wat de samenleving wil. Dat kenmerkt Hart-voor-Emmeloord.