Hart voor Emmeloord | Dinsdag 2 april stadscafé over centrumontwikkelingen
13319
post-template-default,single,single-post,postid-13319,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Dinsdag 2 april stadscafé over centrumontwikkelingen

Dinsdagavond 2 april 2019 organiseert de gemeente een stadscafé in het Huyscafé van ’t Voorhuys. Tijdens deze avond wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen rondom het groen tussen De Deel en de Koningin Julianastraat en de plannen aan de oostkant van het centrum, op de locatie van (een deel) van de voormalige centrumflats en de Paardenmarkt.

Centrum volop in ontwikkeling
Nu op De Deel langzaam de contouren van de nieuwe situatie zichtbaar worden, gaan ook in andere delen van het centrum nieuwe activiteiten van start. Daarover wil de gemeente u graag informeren.
Het groen tussen De Deel en Koningin Julianastraat krijgt op termijn een nieuwe invulling. Hoewel de definitieve invulling pas plaatsvindt na afronding van alle bouwactiviteiten, laten we aan de hand van een aantal ontwerpen van bureau Maris uit Zeewolde alvast zien hoe invulling aan de ruimte gegeven wordt. U kunt tijdens de inloopavond uw voorkeur voor één van de ontwerpen aangeven.

Oostkant
Aan de oostkant van het centrum, nabij de locatie van de centrumflats en de Paardenmarkt, worden plannen voor nieuwe woningen ontwikkeld. Het gebied wordt in nauwe samenwerking met Mercatus ontwikkeld. De voorlopige plannen zijn van het Zwolse BDG architecten. Wij informeren u aan de hand van de schetsontwerpen graag over deze plannen.

Het stadscafé start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur in het Huyscafé van ’t Voorhuys.