Hart voor Emmeloord | Tijd voor de stemronde
11871
post-template-default,single,single-post,postid-11871,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Tijd voor de stemronde! Drie scenario’s: bestaand centrum, lang centrum en compact centrum

Tijd voor de stemronde! Drie scenario’s: bestaand centrum, lang centrum en compact centrum

In het open planproces is vastgesteld wat belangrijk is voor het centrum en welke kwaliteit het centrum moet hebben. Er zijn drie scenario’s opgesteld. In alle scenario’s blijft de Poldertoren een icoon van Emmeloord en Noordoostpolder. In alle scenario’s zal de openbare ruimte in het centrum verbeterd worden, bijvoorbeeld met groen, goede bestrating, een fontein/water en aantrekkelijker verblijfsplekken. In alle scenario’s blijft de markt op het Kettingplein. In alle scenario’s zijn zogenoemde kanslocaties aangewezen: locaties die in de loop der tijd een nieuwe bestemming kunnen krijgen. En in alle scenario’s zal de locatie van de gesloopte Mercatusflats op korte termijn een goede invulling krijgen (groen en wonen), maar is er na verloop van tijd ook ruimte voor nieuwe ontwikkelingen zoals wonen, winkels en/of cultuur.

Nu kunt u aangeven welk scenario uw voorkeur heeft. U kunt op drie manieren stemmen. Via deze website. Of door de antwoordkaart uit de advertentie in de Noordoostpolder in te vullen en in te sturen. Of door op zaterdag 27 februari uw voorkeur kenbaar te maken bij de project- en klankbordgroep, die van 13.00 tot 16.00 uur op het Kettingplein in Emmeloord aanwezig zijn.
Stemmen kan van woensdag 24 februari tot en met zondag 6 maart. We zijn benieuwd naar uw keuze!