Hart voor Emmeloord | Uitnodiging 23 september 2017
12876
post-template-default,single,single-post,postid-12876,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Uitnodiging 23 september 2017

 
 

Beste inwoner, ondernemer,

Sinds 1959 vormt de Poldertoren het middelpunt van de Noordoostpolder. Een markante plek in Emmeloord die van veraf herkenbaar is. Waar in het verleden de watertoren Emmeloord voorzag in haar behoefte aan drinkwater, willen we haar naar de toekomst toe weer een rol van belang laten spelen.

Hoe? Dat horen we graag van u! Heeft u ideeën over de Poldertoren? Of bent u ondernemer en wilt u zich graag vestigen in de Poldertoren en uw bedrijf op ‘hoog’ niveau huisvesten? Denk met ons mee. Wij verzamelen uw wensen en ideeën en leggen deze voor aan de gemeenteraad. Want die neemt het besluit over wat er met de Poldertoren gaat gebeuren.

Graag nodigen wij u uit om op zaterdag 23 september tussen 10.00 en 17.00 uur langs te komen in de Poldertoren.
U kunt dan uw ideeën met ons bespreken, u mag ze opschrijven of intekenen en er is natuurlijk de mogelijkheid om de watertoren te bekijken en te genieten van het prachtige uitzicht over onze mooie gemeente.

We hopen u zaterdag te mogen verwelkomen in de Poldertoren!