Hart voor Emmeloord | Voorlopige plannen centrum Emmeloord gepresenteerd
13029
post-template-default,single,single-post,postid-13029,single-format-standard,mkd-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,mkd-child-theme-ver-1.0.3,mkd-theme-ver-1.9,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Voorlopige plannen centrum Emmeloord gepresenteerd

De voorlopige plannen voor de aanpassingen van het centrum van Emmeloord zijn tijdens een stadscafe gepresenteerd. Geïnteresseerden konden de voorlopige schetsen bekijken en vragen stellen aan de ontwikkelaars. De plannen werden over het algemeen goed ontvangen.

Gemeente Noordoostpolder deed vorig jaar een aantal marktuitvragen en vroeg ontwikkelaars hun plannen en/ of ideeën in te sturen. Uit deze inzendingen zijn ontwikkelaars en architecten geselecteerd. De werkzaamheden starten in de loop van 2018.

Sinke ontwikkelt samen met architect Heeren 3 de locatie van de voormalige CWI. OVT ontwikkeling ontwikkelt de locatie aan De Deel naast ‘t Voorhuys in het park voor appartementen, kantoorruimte en horeca samen met PBV architecten. Korfker architecten heeft de uitbreiding van ‘t Voorhuys ontworpen. Op de locaties bij Kettingplein, Noordzijde en De Boei komen woningen en winkels waaronder supermarkten. Deze worden ontworpen en ontwikkeld door SUM architecten – en De Hoge Dennen.

Impressie combinatiegebouw De Deel van OVT

Impressie combinatiegebouw De Deel van OVT

Impressie locatie CWI van Sinke

Impressie locatie CWI van Sinke

Impressie locatie 't Voorhuys

Impressie locatie ’t Voorhuys

Impressie woon-winkellocaties Kettingplein, Noordzijde en de Boei van De Hoge Dennen

Impressie woon-winkellocaties Kettingplein, Noordzijde en de Boei van De Hoge Dennen